Tavaszi Megújulás a Douglasszal - 1. nap (március 27-30.)

A születés évszaka lecsalogatja rólunk a télikabátokat, elgondolkodunk: vajon mit vegyünk fel az első, napsütötte séták alkalmával.


Mammut

Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központ 1024 (Budapest) Lövőház utca 2-6.

A programról: Tavaszi Megújulás a Douglasszal (március 27-30.)



A születés évszaka lecsalogatja rólunk a télikabátokat, elgondolkodunk: vajon mit vegyünk fel az első, napsütötte séták alkalmával. Épp itt az ideje felfrissíteni ruhatárunkat, amit március 27-30. között professzionális körülmények között tehetünk meg a „Tavaszi megújulás a Mammutban a Douglassal” rendezvénysorozat keretében. A prémium márkák számára rendezett divatbemutatókon több mint 200 ruhakölteményt csodálhatunk meg, valamint a Mammut II., 1. emeletén található Douglas Parfüméria termékbemutatóin kiválaszthatjuk a számunkra legkedvesebb illatokat. Sőt, ha már helyben vagyunk, a Douglas Tavaszi Varázslat rendezvényének termékbemutatóin, illatfújásain a szépségipar legújabb kreációit próbálhatjuk ki, a meghívott stylist-ok, sminkesek és fodrászok segítségével tetőtől-talpig újjá is varázsolhatjuk külsőnket.

A vállalkozó kedvű hölgyek megtudhatják, hogy a meghívott szakemberek segítségével, hogyan válhatnak rövid idő alatt maguk is „sztárrá”. Átalakulásukat fotós örökíti meg és a szépségipar képviselőiből álló zsűri, a helyszínen készült fotók alapján, 3 nyertes választ ki, akiknek az átalakulását 25 000 Ft-os Douglas ajándékutalvánnyal díjazzák.

A négy nap alatt a látogatók a legnevesebb világmárkák tavaszi – nyári sminkkollekcióival, bőrápolási újdonságaival és legfrissebb illatkreációival ismerkedhetnek meg és a rendezvény ideje alatt 10%-os kedvezménnyel vásárolhatnak a Douglas Parfümériában.

A Divatnapok keretein belül a Mammut Bevásárlóközpontban található márkás cégek, és kisebb üzletek színes választékát vonultatja fel, az új tavasz/nyári szín- és formavilágot sűrítve össze, amellyel a látogatók a bevásárlóközpontban találkozhatnak.

Miért érdemes ellátogatni a Mammutba a négy nap alatt? A showműsor nyújtotta szórakozáson túl, teljes képet kaphatunk az aktuális trendekről is, anélkül, hogy sorra járva az üzleteket, nekünk kellene „összevadászni” a különböző szetteket és darabokat. Hiszen a bemutatók során színpadra vonuló összeállításokért stylistok felelnek, a szakértők által összepárosított darabok megmutatják, mi-mivel harmonizál, mit, mivel érdemes együtt viselnünk, milyen kiegészítőkkel tehetjük még egyedibbé magunkat, ruhatárunkat. A sportos összeállításoktól a klasszikusig, képet kaphatunk a divatos fehérnemű és fürdőruhák aktuális trendjeiről, de estélyi- és menyasszonyi ruhakölteményekben sem lesz hiány, ahogy a hagyományokhoz híven, ezúttal is lesz gyermek divat. Mivel az üzletek nagy számban vesznek részt a rendezvényen, két különböző bemutató kerül megrendezésre.

A bemutatók kezdete:

Március 27. csütörtök: 18.30 (show A)

Március 28. péntek: 16.00 (show A), 18.30 (show B)

Március 29. szombat: 16.00 (show B), 18.30 (show A)

Március 30. vasárnap: 15.00 (show B)

forrás: mammut


Írta: HazaiDivat.hu , Dátum: 2008-03-25






ALMAF