Backstage fotósorozat a nemzetközi divatvilágról az ÁRKÁD-ban (szeptember 27-től október 8-i

A Canon Europe felkért száz hírességet, hogy fotózzák le a divathoz fűződő személyes kapcsolatukat.


A <a href='/divat.html' title='divat'>divat</a> msik oldala'The Other Side of Fashion'

A Canon Europe felkrt szz hressget - tbbek kzt az ex-topmodell Helena Christensent, a Dolce&Gabbana divattervezőprost, azaz Domenico Dolct s Stefano Gabbant -, hogy fotzzk le a divathoz fűződő szemlyes kapcsolatukat. A kpeket nzegetve egy j szempontbl, az ő sajt szemszgkből nyerhetnk betekintst a nemzetkzi divatvilgba. Az Eurpt krbejr fotkollekci cme: ’The Other Side of Fashion’ (= A divat msik oldala). A gyűjtemnyt Londonban mutattk be 2006. szeptember 13-n, majd msnap egy nemzetkzi divatsztrokat felvonultat rendezvny keretben is.



A fotókollekció egy önálló kiadványban is megjelenik, és Európa-szerte kiállításokon, illetve London mellett a milánói, párizsi és New York-i divatheteken is szerepel.

A magazin eladásából és a fotónyomatok jótékonysági árveréseken befolyó bevételeiből a Canon (a fotók márka Digital IXUS fényképezőgépeivel készültek) a Vöröskereszt európai tevékenységét támogatja.

Magyarországon először a budapesti ÁRKÁD Őrs vezér tere bevásárlóközpont 2006 Őszi Divathét VIP-estjén lesz látható a nemzetközi divat háttere többek közt Roberto Cavalli, Donatella Versace és Christian Lacroix objektívjén keresztül.

A nagyközönség az ÁRKÁD 2006 Őszi Divathét rendezvény ideje alatt (2006. szeptember 29-től október 8-ig) tekintheti meg a fotókat.


Írta: , Dátum: 2006-09-25






ALMAF