A Zséda stílus

A Színművészetire férfimonológokkal felvételizett, mert azok álltak közel a szívéhez.


ZsédaHazai popdíva

A Színművészetire férfimonológokkal felvételizett, mert azok álltak közel a szívéhez. Mára pedig a nőiesség szimbólumává vált a hazai popiparban. Zséda, a fiús, vadócból lett örök nő. Hogy is van ez? Ma ismert külseje, ahogy minden valamirevaló sztáré, szorgos stylist-kezek munkája. A kezek tulajdonosa az az Eli van Poeyer, aki hatéves kisfiúként egy antwerpeni Chanel divatbemutatón döntötte el, stylist lesz.

Hosszú, lágyan omló barna hajzuhatag, vastag, oldalara fésült fru-fru - a jelenlegi trendek legromantikusabb vállfaja, klasszikus vonalvezetés, semmi tépett, semmi felnyírt. A kifogástalan stílusért Karika Zsolt, mesterfodrász felel.

Zséda sminkje mindig szolid, a természetességre hajt. Tágra nyitott, melegbarna szemeit emeli ki elsősorban, ezáltal kislányos ártatlanságot kölcsönözve az énekesnő bájos arcának.



A fotókon és fellépéseken jellemzően a kortalan eleganciát képviselő, romantikus stílusú ruhákban láthatjuk Zsédát. Ilyenek a vállat szabadon hagyó darabok, melyek tiszta eleganciát kölcsönöznek viselőjüknek, és ilyenek a hosszú, bő szoknyájú ruhák olyan nemes anyagokból, mint a szatén vagy a selyem.

Mindez persze semmit sem érne hozzáadott érték nélkül. A nőiséget tudni kell viselni, és Zséda kétségtelenül belejött.

Képek Zséda, énekesnőről


Írta: Darnyik Szilvia , Dátum: 2006-05-20






ALMAF